Bel
030 707 08 21

IceBear op sociale media:

Facebook icoonTwitter icoonYouTube icoonFlickr icoon

Arrangementen en bedrijfsuitjes

Sorteren op: Prijs 

Resultaten 1 tot 30 van 30 getoond
 Segway – Elektrische Scooter combi tour overal in Nederland en België Segway – Elektrische Scooter combi tour overal in Nederland en België
Maak een prachtige tour met twee leuke elektrische voertuigen, de hippe Segway en onze trendy Elektrische scooter! IceBear Events verzorgd Segway en E-Scooter combi tours op maat overal in Nederland en België.
Prijs vanaf: € 49,50
Segway tour overal in Nederland en België Segway tour overal in Nederland en België
Maak een prachtige tour met het meest futuristische en innovatieve elektrische voertuig, de Segway! IceBear Events verzorgt Segway tours op maat overal in Nederland en België.
Prijs vanaf: € 39,50
Segway clinic overal in Nederland en België Segway clinic overal in Nederland en België
Maak kennis met de Segway! Ga zelf aan de slag op een uitgezet parcours en doe mee aan spannende spellen en/of competities.
Prijs vanaf: € 29,50
Elektrisch vervoer workshop Elektrisch vervoer workshop
Maak kennis met diverse elektrische voertuigen zoals de Segway, de Renault Twizy en de E-Scooter. Ga na een bondige instructie zelf met deze voertuigen aan de slag en doe mee met puike spellen en/of spannende competities.
Prijs vanaf: € 29,50
E-Scooter tour overal in Nederland en België E-Scooter tour overal in Nederland en België
Maak een prachtige tour met de trendy elektrische scooters van IceBear Events! IceBear Events verzorgt E-scooter tours op maat overal in Nederland en België.
Prijs vanaf: € 39,50
Combinatie tocht houten fiets en e-scooter Combinatie tocht houten fiets en e-scooter
Maak een prachtige tocht met houten fietsen en trendy elektrische scooters van IceBear Events! Deze tochten met houten fietsen en e-scooters zijn mogelijk in heel Nederland en België.
Prijs vanaf: € 42,50
Stel uw eigen evenement samen! Stel uw eigen evenement samen!
Heeft u zelf ideeën voor een evenement? Geef uw wensen door aan IceBear Events en wij organiseren samen met u het perfecte evenement op maat. U kunt hierbij kiezen uit de voertuigen en activiteiten op onze site, maar dankzij ons uitgebreide netwerk van contacten in Nederland en België kunnen wij ook gemakkelijk andere activiteiten voor u verzorgen.
Prijs vanaf: € 39,50
Segway Amsterdam Citytour Segway Amsterdam Citytour
Op een unieke manier de hoofdstad van Nederland ontdekken kan nu op de Segway! Onder begeleiding van een ervaren gids rijdt u langs de bekendste plekjes van Amsterdam zoals het Museumplein, de Dam, het Voldelpark maar natuurlijk ook langs de prachtige grachten van Amsterdam.
Prijs vanaf: € 42,50
Segway Utrecht Citytour Segway Utrecht Citytour
Tijdens deze city tour leiden wij u door de historische binnenstad van het prachtige Utrecht: je rijdt door smalle straatjes en over pitoreske pleinen waarbij je op een unieke manier kennis maakt met het sfeervolle stadscentrum, haar rijke historie, karakteristieke grachten en gezellige terrasjes.
Prijs vanaf: € 39,50
Green Experience Green Experience
Lekker door de natuur of stad met natuurvriendelijke voertuigen, namelijk de stoere houten fietsen en de moderne Segway.
Prijs vanaf: € 49,50
Segway Rotterdam Citytour Segway Rotterdam Citytour
Deze tour biedt je de mogelijkheid om Rotterdam op een unieke manier te ontdekken. Een ervaren gids leidt je langs de mooiste hotspots zoals de Erasmusbrug, de SS Rotterdam, het historische Delfshaven, de Euromast en de prachtige skyline langs het water.
Prijs vanaf: € 42,50
Segway Amersfoort Citytour Segway Amersfoort Citytour
Met zijn mideleeuwse straatjes, stadspoorten en grachten is Amersfoort een prachtige stad om middels een Segway tour te ontdekken! Ook de Oude Bierbrouwerij, De Drie Ringen is zeker de moeite waard.
Prijs vanaf: € 42,50
Segway Arnhem Citytour Segway Arnhem Citytour
Ontdek Arnhem dat beroemd is vanwege 'De slag om Arnhem', Burgers Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. De stad kent veel historie maar ook gezelligheid en natuurgebieden. Arnhem heeft een prachtige combinatie van stad en natuur. De hoofdstad van Gelderland ligt tussen aan de ene kant de Velume en aan de andere kant de uiterwaardgebied. Een prachtige stad om met de Segway te ontdekken!
Prijs vanaf: € 42,50
Segway Brussel Citytour Segway Brussel Citytour
De hoofdstad van België en tevens de belangrijkste stad van Europa op een unieke en milieuvriendelijke manier ontdekken? Rij langs de hoogtepunten van de stad zoals de Grote Markt, Manneke Pis en het kantoor van de Europese Commissie.
Prijs vanaf: € 49,50
Segway Breda Citytour Segway Breda Citytour
Deze Segway tour leidt je door de gezellige en sfeervolle stad van Brabant dat zich kenmerkt door de sfeervolle en historische binnenstad. Ontdek nu zelf de meest gastvrije stad van Nederland op de meest originele manier.
Prijs vanaf: € 42,50
Barneveldse Kippentour met drankje en Haantje Pik! Barneveldse Kippentour met drankje en Haantje Pik!
Barneveld is bekend van de kippen en de eiermarkt, maar dit Veluwse dorp heeft nog veel meer moois in petto. Met de Barneveldse Kippentour kom je langs de mooiste plekjes. Onderweg maken we een stop voor een drankje en een echt Barnevelds Haantje Pik!
Prijs vanaf: € 67,50
Utrecht Green Rally (Segway, E-scooter, houten fiets) Utrecht Green Rally (Segway, E-scooter, houten fiets)
Ontdek Utrecht middels milieuvriendelijke vervoersmiddelen en maak kennis met de hippe Segway, de trendy elektrische scooter en de stoere houten fietsen. Een uniek arrangement dat je nergens anders vindt!
Prijs vanaf: € 49,50
Utrecht Electric Rally (Segway, e-scooter, elektrische boot) Utrecht Electric Rally (Segway, e-scooter, elektrische boot)
Ontdek Utrecht op verschillende elektrische voertuigen. Een ralaxte e-boottocht door de grachten, een spannende e-scooter speurtocht gecombineerd met een onvergetelijke Segwaytour of workshop.
Prijs vanaf: € 42,50
E-scooter speurtocht ontdek Utrecht E-scooter speurtocht ontdek Utrecht
Deze relaxte speurtocht op onze trendy elektrische scooters laat je kennis maken met de hotspots van Utrecht. Middels speelse vragen en opdrachten leer je de leuke plekjes en bezienswaardigheden in Utrecht kennen.
Prijs vanaf: € 34,50
Utrechtse Vecht arrangement met appeltaart en drankje naar keuze! (keuze uit Segway, E-scooter of houten fiets) Utrechtse Vecht arrangement met appeltaart en drankje naar keuze! (keuze uit Segway, E-scooter of houten fiets)
Mooie tour langs de Utrechtse Vecht vanuit Utrecht Centrum. In het pittoreske dorpje Oud Zuilen maken we een stop een te genieten van een lekker drankje met appeltaart in het historische restaurant “Belle” !
Prijs vanaf: € 57,50
Segway Polo Segway Polo
Polo spelen op de razend populaire Segway? Ook dat kan bij IceBear Events!
Prijs vanaf: € 69,50
Ginkelse Heide Segway tour! (ook mogelijk met E-scooters of houten fietsen) Ginkelse Heide Segway tour! (ook mogelijk met E-scooters of houten fietsen)
Deze Segwaytour gaat over prachtige glooiende heidevelden en door de omringende bossen. Voor mensen die van rust en natuur houden is dit een ideale tour. Op 18 september 1944 vonden hier de bekende geallieerde luchtlandingen plaats van operatie Market Garden.
Prijs vanaf: € 49,50
Garderen Segway tour! (ook mogelijk met E-scooters of houten fietsen) Garderen Segway tour! (ook mogelijk met E-scooters of houten fietsen)
De naam zegt het al, tijdens deze Segway tour ontdek je het gezellige oude dorpje Garderen en de omliggende bossen. Een typische regiotour die je leidt langs oude bomen en gezellige terrasjes, maar ook door donkere bossen en langs historische boerderijen.
Prijs vanaf: € 42,50
Segway tour door de Wassenaarse Duinen Segway tour door de Wassenaarse Duinen
Op de segway zoeft u geruisloos door de Wassenaarse duinen terwijl onze gids u de weg wijst door bossen en langs watertjes, over heuvels met helmgras en door valleien met zandverstuivingen. Een tour door de duinen is natuurlijk niet compleet zonder een bezoekje aan het strand.
Prijs vanaf: € 44,50
Segway tour Zwolle en omgeving! Segway tour Zwolle en omgeving!
Zwolle is een dynamisch en gezellige stad met veel rustige groen plekken zoals de parken, de singels en grachten en schitterende groene omgeving buiten de stad die toch altijd dichtbij is.
Prijs vanaf: € 42,50
Segway arrangement Hellendoorn met bezoek aan ijs en bakkerij museum Segway arrangement Hellendoorn met bezoek aan ijs en bakkerij museum
Een fantastische tour door Hellendoorn en haar prachtige omgeving met koffie en appeltaart en een bezoek aan het ijs en bakkerij museum!
Prijs vanaf: € 59,50
Segway Den Haag - Scheveningen Citytour Segway Den Haag - Scheveningen Citytour
Ontdek Den Haag en Scheveningen op de Segway! De tour begint in de Haagse binnenstad waar we u langs diverse bezienswaardigheden leiden, waarna we ons naar Scheveningen begeven waar u kunt genieten van de frisse zeelucht terwijl u geruisloos over de spiksplinternieuwe boulevard heen zoeft!
Prijs vanaf: € 44,50
Segway Leiden Citytour Segway Leiden Citytour
Deze prachtige Segwaytour door Leiden voert u langs gezellige grachtjes en door eeuwenoude steegjes, langs majestueuze kerken en door liefelijke parkjes. Snuif de geschiedenis op tijdens deze tocht door de stad van Rembrandt, de Pilgrim Fathers en de oudste universiteit van Nederland!
Prijs vanaf: € 44,50
Segway tour door Het Gooi Segway tour door Het Gooi
Het Gooi is een prachtig afwisselend gebied met veel hoogteverschillen. Deze tour leidt u door Blaricum en Laren en de inspirerende natuur die eromheen ligt. Het is niet voor niets dat veel welgestelde Nederlanders en kunstenaars zich hier hebben gevestigd.
Prijs vanaf: € 42,50
Segway Tilburg Citytour Segway Tilburg Citytour
Een tour door het gezellige Brabantse Tilburg. Met de Segway leert u de stad op een zeer originele manier kennen. De gids neemt u mee door kleine straatjes en over mooie pleinen. Leer nu de stad kennen die bekend staat om zijn gastvrijheid, gezelligheid en het mooie stadshart gelegen in Noord-Brabant.
Prijs vanaf: € 42,50

Soort locatieStadRegioVoertuig Prijs per persoon
Maximaal aantal personen
Leegmaken

Bedrijfsuitjes en arrangementen op maat

Naast bovenstaande evenementen verzorgt IceBear Events ook arrangementen en bedrijfsuitjes op maat overal in Nederland en België. U kunt hierbij kiezen uit de activiteiten en voertuigen op onze site zoals Segway bedrijfsuitjes, maar dat hoeft niet! Dankzij ons uitgebreide netwerk van contacten in Nederland en België kunnen wij ook gemakkelijk andere activiteiten voor u verzorgen.

Kortom: ook voor een tot in de puntjes verzorgd dagprogramma inclusief catering, vergaderruimtes en uiteenlopende activiteiten bent u bij IceBear Events aan het juiste adres! 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over hoe we uw wensen het beste kunnen realiseren! 

 

Direct contact?

IceBear Events B.V.

Varkenmarkt 18-a
3511 BZ Utrecht

Tel.: 06 81462514
E-mail: info@IceBearEvents.nl