Bel
030 707 08 21

IceBear op sociale media:

Facebook icoonTwitter icoonYouTube icoonFlickr icoon

Elektrische Scooters huren Utrecht? Welkom bij IceBear Events!

Ook elektrische scooter verhuur in heel Nederland op locatie!

Iedereen kent de scooter, maar de elektrische scooter is toch een hele andere ervaring. Wij bieden u een combinatie van een luxe scooter met de schone techniek van nu: een overgetelijke belevenis!

E-scooters zijn milieuvriendelijk, stil en je zult verbaast zijn over de snelheid waarmee een elektrische scooter optrekt. Ze zijn niet alleen uitermate geschikt voor tours, maar ook voor  interactieve speurtochten of andere spellen. Een e-scooter bedrijfsuitje is ook een geweldig idee. Daarnaast verhuren we ook e-scooters voor originele promotie-activiteiten. IceBear Events ziet een grote toekomst voor elektrische scooters in de stad. Probeer het zelf en wordt ook enthousiast over de mogelijkheden!

Starten kan in Utrecht of Hellendoorn, maar natuurlijk mag u ook uw eigen startpunt bepalen. IceBear Events kan de scooters afleveren op elke gewenste locatie in Nederland of België!

Klik hier voor reserveringen of vragen

Bedrijfsuitje van de maand

Segway - Elektrische Scooter Combi Tour

Maak een prachtige tour met twee leuke elektrische voertuigen: de hippe Segway en onze trendy Elektrische Scooter! IceBear Events verzorgt Segway en E-Scooter combi tours op maat overal in Nederland en België al vanaf €49,50 excl. btw. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Klik hier voor reserveringen of vragen