Bel
030 707 08 21

IceBear op sociale media:

Facebook icoonTwitter icoonYouTube icoonFlickr icoon

Wat doet IceBear Events?

IceBear Events houdt zich primair bezig met het verhuren van Segways en andere elektrische voertuigen zoals elektrische Retro Scooters en Bikeboards en het organiseren van tours, evenementen, arrangementen, bedrijfsuitjes en promotieacties met deze vervoersmiddelen. Voertuigen kunnen dus los gehuurd worden, maar IceBear Event kan ook alles er omheen voor organiseren en dat overal in Nederland en Belgïe!

Oprichting en bedrijfsfilosofie

IceBear Events is opgericht in 2009 en behoort inmiddels tot de grootste verhuurders van Segways in Nederland. We zijn een jong en dynamisch bedrijf waarbinnen sfeer en oog voor detail een grote rol spelen. Een klant die na afloop van een tour of evenement met een lach op zijn gezicht afscheid neemt, dat geeft ons een goed gevoel! Wij zijn erg flexibel. De wensen van de klant staan bij ons centraal. Een goede voorbereiding, ruim op tijd aanwezig zijn en veiligheid zijn voor ons erg belangrijk.
Voor IceBear Events is vervoer meer dan een onontkoombaar gegeven. Vervoer moet iets zijn waar je naar uitkijkt! Geen noodzakelijk kwaad, maar iets dat je ook regelmatig wilt doen als het even niet hoeft, gewoon voor je plezier

Waarom IceBear?

De naam IceBear is afgeleid van het Nederlandse woord `ijsbeer’ en het Engelse `polar bear’. De ijsbeer past met zijn dikke witte vacht perfect in zijn natuurlijke omgeving van ijs, sneeuw, water en ijsschotsen. Hij is verbonden met zijn omgeving. Daarnaast is de ijsbeer een mooi, leuk en stijlvol dier.

Dezelfde eisen stelt IceBear Events B.V. aan zijn vervoersmiddelen. Functioneel in zijn omgeving en een mooi en stijlvol voorkomen. En ook pássend in zijn omgeving; geen uitstoot van schadelijke stoffen in de stad en geluidsarm, dus niet verstorend in de natuur!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Omdat IceBear Events een bijdrage wil leveren aan een schone lucht en een beter milieu, richten wij ons uitsluitend op elektrische vervoersmiddelen. Deze stoten geen CO2 uit en zijn schoon en stil. Voor het opladen van de voertuigen gebruiken wij groene stroom. Voor Icebear Events is een vervoersmiddel verbonden met de omgeving waarin het gebruikt wordt. Met IceBear Electric Events denken wij ook na over hoe we een bijdrage kunnen leveren, aan efficiënte elektrische vervoersoplossingen en toepassingen voor de korte en middenlange afstand.

De elektrisch aangedreven Segway sluit naadloos op de eisen van IceBear Events aan, en is het eerste vervoersmiddel waar IceBear Events zich op heeft gericht. Naast Segways heeft IceBear Events inmiddels ook trendy elektrische Retro Scooters en elektrisch aangedreven Bikeboards. Een Bikeboard is een nieuw elektrisch vervoersmiddel met drie wielen.

 

Direct contact