Bel
030 707 08 21

IceBear op sociale media:

Facebook icoonTwitter icoonYouTube icoonFlickr icoon

Promotie & adverteren met de E-Scooter

Promotie met de E-Scooter is dé manier om uw bedrijf of product in de schijnwerpers te zetten. E-Scooters zijn milieuvriendelijk en zien er goed uit. Bovendien is het aannamepercentage van flyers of samples veel hoger dan bij normale acties. Dit maakt E-Scooters uitermate geschikt voor allerlei promotieactiviteiten. De promo E-Scooters zijn inzetbaar op evenementen, beurzen, congressen, openingsfeesten en natuurlijk gewoon in de stad.
IceBear Events verzorgt voor u een complete en succesvolle E-Scooter promotie- of samplingcampagne voor een aantrekkelijke prijs.

PromoShields

U kunt bij ons promoshields laten bedrukken met de reclame of het bedrijfslogo. Deze grote stevige shields kunnen op de Segways worden bevestigd, en daarmee staat uw bedrijfsnaam en/ of boodschap op een stijlvolle manier voorop de Segway: een absolute blikvanger!

Zo wordt uw product of bedrijf op een verfrissende en originele manier in de belangstelling gezet.

Voor bedrijven die voor een langere periode Segways met hun bedrijfsnaam of boodschap willen huren, zijn er ook legio mogelijkheden. Ook doen wij aan advertising waarbij wij de reclameboodschap brengen op de locatie en het tijdstip wanneer dit het meest effectief is.

IceBear Promotieteam

Naast de E-Scooters en reclame uitingen zorgt IceBear Events desgewenst ook voor ervaren promotie personeel. Stelt u zich eens voor, uw bedrijf of product gepromoot door enthousiaste E-Scooter promogirls!
Wij werken in teams van minimaal twee personen met E-Scooters. Voor 29,50 p.p. per uur huurt u al representatief IceBear Promotiepersoneel om uw product enthousiast aan de man te brengen. Dit personeel kan omgaan met de E-Scooter, beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden en heeft een representatieve uitstraling. Een IceBear Promotieteam is ideaal voor uw promotie activiteit, of het nu voor flyeren, sampling, een productdemonstratie, of een bedrijfsopening is!
Wij passen ons aan naargelang de wensen van onze klanten en zorgen voor maatwerk. Er kan in bepaalde gevallen ook gekozen worden om in plaats van of in combinatie met E-Scooters, Segways voor promotie in te zetten.

Promotiekleding

Desgewenst laat IceBear Events kleding bedrukken voor het Promotieteam met het logo van uw bedrijf. IceBear Events maakt van uw promotie actie gegarandeerd een succes!

Mail of bel ons voor een vrijblijvende offerte.

 

Direct contact