Bel
030 707 08 21

IceBear op sociale media:

Facebook icoonTwitter icoonYouTube icoonFlickr icoon

Nu te huur Renault Twizy bij IceBear Events!

Losse Renault Twizy verhuur, Twizy Tours en Twizy combi arrangementen.

Nieuw bij IceBear Events, de Renault Twizy. Deze hippe 2 persoons 100% elektrische aangedreven auto heeft een topsnelheid van 80 km/h en een actieradius van ongeveer 100 km. Je kunt nu de Renault Twizy huren bij IceBear Events op diverse locaties in Nederland. Bovendien bezorgen wij de Twizy’s desgewenst bij jou voor de deur op elke locatie in Nederland.

Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen met de Twizy, bijvoorbeeld in combinatie met Segways en/of elektrische Scooters. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in evenementen op maat kun je in overleg met ons ook je eigen arrangement samenstellen! Dat is het unieke bij IceBear Events!

Mail of bel, voor een offerte op maat!

 

Elektrische Scooter huren? Ook dat kan bij IceBear Events!

Elektrische scooter huren

Iedereen kent de scooter, maar de elektrische retro scooter is toch een hele andere ervaring. De charme van de jaren 50 in combinatie met de schone techniek van nu. Elektrische scooters zijn milieuvriendelijk, stil en je zult verbaast zijn over de snelheid waarmee een elektrische scooter optrekt. Ze zijn uitermate geschikt voor tours, maar ook voor interactieve speurtochten of andere spellen.
IceBear Events ziet een grote toekomst voor elektrische scooters in de stad. Probeer het zelf en wordt ook enthousiast over de mogelijkheden. Starten kan in Utrecht of Hellendoorn, maar natuurlijk kunnen wij met onze elektrische Scooters en Twizy's ook gewoon naar je toe komen! 

 

Direct contact